Cât se implică în treburile casnice în funcţie de zodia lui

Eşti curioasă cum ar fi iubitul tău ca soţ şi „coleg de apartament”? Zodia lui îţi spune cât de mult se va implica în treburile casnice şi ce mofturi face când trebuie să te ajute.

   

4 zodii de bărbați foarte harnici
Fecioară

Din punctul de vedere al treburilor casnice, bărbatul Fecioară este partenerul ideal. Se ocupă de toate fără mofturi şi chiar preferă să facă el multe lucruri în loc să te lase pe tine fiindcă are obiceiurile şi tabieturile lui. Însă e de rău dacă nu păstrezi ordinea făcută de el.

Rac
Racului îi place să facă orice împreună cu tine, atâta timp cât lucraţi cot la cot. E gata să spele vase, să spele rufe şi chiar să frece toaleta dacă în tot acest timp eşti prin preajmă şi stai de vorbă cu el. Dacă trebuie să facă treabă singur nu mai are nicio tragere de inimă.

Capricorn
Capricornul e de părere că orice persoană, indiferent de sex, trebuie să ştie să facă orice în casă. E capabil să facă cea mai bună ciorbă, dar şi să repare gadget-uri. Are unele accese de lene, dar în general este un partener care se implică în orice treburi gospodăreşti.

Scorpion
Nu este cel mai harnic bărbat al zodiacului, dar crede în egalitatea între sexe şi dacă poate să te ajute, o va face. E drept că trebuie să-i dai indicaţii precise, altfel nu prea se descurcă şi nici nu pare dornic să înveţe, dar cel puţin intenţiile lui sunt bune.