Cât o costa pe Elena Udrea traiul în Costa Rica? Preţul unui abonament la sala de fitness e de 45 euro

Elena Udrea, care se află de la începutul anului în Costa Rica, a fost reţinută în urmă cu două zile pe o stradă din San Jose.

   

Elena Udrea se află de luni bune în Costa Rica, ţară unde a cerut şi azil politic. În perioada în care a locuit în Costa Rica, Elena Udrea a fost însărcinată, iar în urmă cu două săptămâni a şi născut o fetiţă.
Avocaţii Elenei Udrea au afirmat, după reţinerea fostei politiciene, că aceasta speră că nu va fi extrădată din Costa Rica, ea având în acest moment două atuuri: este mama unei fetiţe, care este cetăţean costarican, si are o proprietate în ţara respectivă. Asta deşi, în urmă cu câteva luni, într-o intervenţie telefonică la o emisiune tv, Elena Udrea spunea că nu are o proprietate în Costa Rica şi că stă cu chirie.


Conform autorităţilor din Costa Rica, Elena Udrea a fost reţinută în timp ce se afla pe stradă, în zona Sabana Oeste din San Jose. Dacă Elena Udrea locuieşte în această zonă a capitalei din Costa Rica, conform site-urilor de imobiliare, un apartament luxos aici costă între 250.000 euro şi 700.000 euro, fiind vorba despre locuinţe cu două-trei dormitoare, piscină şi alte facilităţi.