Cât aur şi diamante avea în casă senatorul PSD Niculae Bădălău, prădat noaptea de hoţi

Hoții care au intrat vineri noaptea în casa senatorului PSD Niculae sunt în continuare în libertate. Polițiștii spun că au un cerc de suspecți și au folosit inclusiv câini special dresați pentru a da de urma indivizilor.

   

Senatorul PSD Niculae Bădălău, al cărui nume este luat în calcul pentru un post în Executiv în urma remanierii guvernamentale, a fost prădat în noaptea de vineri spre sâmbătă. Hoţii au spart casa politicianului din Bolintin Vale, judeţul Giurgiu, în toiul nopţii. Parlamentarul şi familia se aflau în casă, însă nu au auzit nimic.

Senatorul Niculae Bădălău locuieşte într-o vilă cu etaj, înconjurată de o curte încăpătoare, străjuită de garduri înalte şi camere de supraveghere. Chiar dacă proprietatea se afla pe o stradă principală iluminată, se pare că hoţii n-au fost observaţi de nimeni. Politicianul nu a dorit să facă precizări. Le-a spus anchetatorilor că îi lipsesc bani, o armă şi bijuterii. Potrivit declaraţiei de avere de pe site-ul Senatului, Niculae Bădălău avea aur şi diamante evaluate la 25 de mii de euro.

“Cineva care a ştiut casa şi probabil Nicusor şi cu Rodicuţa nu o fi fost acasă. Sunt camere de supraveghere. Nu cred că nu are aşa ceva” spune o vecină.

Poliţişti criminalişti au căutat întreaga zi de sâmbătă indicii în casa senatorului, pe proprietate, dar şi în curţile vecinilor. Se pare că hoţii au reuşit să oprească sistemul de alarmă şi astfel să opereze nestingheriți.