Cât a costat rochia de mireasă a fetei lui Gigi Becali. Teodora a strălucit la brațul soțului

Gigi Becali nu s-a uitat la bani! Acesta a început să arunce cu valută încă de la momentul în care a „furat” trupa preferată de muzicanți de la o altă nuntă. Cum și familia actualului ginere al finanțatorului FCSB este înstărită, opulența a fost la fiecare pas. Cât a costat rochia de mireasă a Teodorei?

   

Cât a costat rochia de mireacă a fetei lui Becali?
Becali este azi în porstura de socru mic, lucru care i-a adus mari emoții. Acum câteva ore, alaiul a plecat de la locuința miresei către biserică. Finanțatorul FCSB o sorbea din priviri pe fiica sa în timpu horei.

Acesta o privea blând și extrem de emoționat, dar liniștit pentru că știe că fata lui ajunge pe mâini bune. S-a auzit faptul că Gigi nu s-a încurcat și a scos din buzunare nu mai puțin de 500.000 de euro pentru nunta fiicei. Teodora e clar că i-a moștenit gusturile, aceasta a ales numai lucruri scumpe pentru cel mai important eveniment din viața sa.


Să fie…pe bogăție!
Dacă doar meniul pentru fiecare invitat a costat 110 euro, conform cancan.ro, tocmai rochia nu putea să scadă ștacheta, așa că sigur a costat o mică avere. Ca să fie totul ca la carte, mireasa nu putea să fie singura care arată impecabil. Gigi a ales să meargă pe mâna lui Alexandru Ciucu pentru cea mai frumoasă vestimentație potrivită cu marele eveniment.

„Pentru ziua nunții fiicei sale, Theodora, George Becali a ales să comande un costum cu revere din mătase dintr-o țesătură specială: negru mat cu dungă mov închis, cu un discret efect de strălucire. Vesta, din același material, este la două rânduri, cu șase nasturi, același model pe care îl poartă de obicei. Mihai Mincu va avea trei ținute pentru acest eveniment: un costum bordeaux cu vestă la două rânduri și nasturi aurii pentru cununia civilă, iar pentru cununia religioasă a ales un smoking ivoire cu revere din mătase și vestă neagră din cea mai prețioasa mătase brocart.”