Cat a COSTAT inelul de logodna al Valentinei Pelinel. Borcea nu s-a mai uitat la BANI

Valentina Pelinel a primit un inel de logodna de mii de euro de la cel care i-a devenit sot, omul de afaceri Cristi Borcea. Bijuteria este impresionanta

   

Valentina Pelinel si-a gasit in sfarsit linistea alaturi de omul de care este indragostita pana peste cap. L-a asteptat cuminte cat timp acesta a fost dupa gratii si a avut grija de copilul lor si de afacerile familiei. Acum insa a fost rasplatita pe masura eforturilor sale.
In urma cu ceva timp, Valentina Pelinel a primit inelul de logodna de la fostul acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea. Bijuteria nu este doar spectaculoasa, ci şi scumpa.

Inelul de logodna primit de Valentina Pelinel ar fi evaluat de specialisti la 13.000 de euro.
Cei doi miri si-au stapanit cu greu trairile. Au intrat la Starea Civilă a orasului Voluntari, unde ceremonia de oficializarea a cununiei a fost sustinuta cu usile inchise de primarul Florentin Pandele. Imbracata intr-o rochie rosie ca focul, scurta si care i-a lasat la vedere burtica de gravida, Valentina Perlinel a atras atentia nu doar cu vestimnentatia si fericirea de pe chip, ci si cu bijuteria cu care Cristi Borcea a cerut-o de nevasta.

„Vorbim fara doar şi poate despre un inel scump. Are în jur de 6 grame de aur galben de 18 karate si un diamant de 1, 5 karate. Pretul lui intr-un magazin de producător porneste de la 6500 de euro, dar acesta se dubleaza cand este achizitionat dintr-o bijuterie de renume”, a explicat proprietarul unui magazin de bijuterii de lux din Bucuresti.