Cât a cheltuit Georgina Rodriguez, în vacanța din Dubai

Cristiano Ronaldo a fost prezent în Dubai la gala Globe Soccer Awards. A profitat de ocazie și și-a luat toată familie cu el, pentru a petrece câteva zile de vacanță.

   

Când vine vorba de iubita sa, fotbalistul de la Juventus nu se uită la bani și îi satisface acesteia toate capriciile. Georgina Rodriguez a profitat din plin de vacanță și a cheltuit sume uriașe, potrivit celor de la As. Bruneta s-a pregătit cum trebuie pentru gala unde iubitul ei a primit premiul de fotbalistul secolului. Rochia aleasă a fost roșie, creată de designerul kosovar Lia Stublla. Sandalele Lesilla au fost în jur de 600 de euro. Poșeta a fost una Prada cu pietre prețioase, prețul acesteia fiind 1300 de euro. Machiajul a fost făcut de stilista marocană Rasha Radi. Chiar și masca purtată a fost una specială. Ar fi prima din lume care ar neutraliza coronavirusul. Este textilă, rezistă la 50 de spălări fără a-şi pierde capacitate de protecție. Georgina a impresionat însă zilnic cu ținutele și accesoriile purtate.Distracție în Dubai
Georgina a postat mai multe moment din vacanță. Cum era de așteptat, mai întâi a făcut un tur al magazinelor. A fost însoțită de fiul cel mare al lui Cristiano Ronaldo. Printre cumpărăturile făcute s-au numărat mai multe bijuterii cu prețuri exorbitante.

Într-o altă zi, fotbalistul și-a dus logodnica la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Dubai, Nammos.

Jurnaliștii de la As scriu că toată distracția l-ar fi costat pe Ronaldo câteva zeci de mii de euro. Nu este însă vreo problemă pentru portughez. El este primul fotbalist care a adunat în carieră aproape 1 miliard de euro. Cei de la Forbes au estimat la începutul anului 2020, că Ronaldo va trece pragul miliardului de dolari. După toate calculele se pare că acesta ar avea o avere estimată la 925 de milioane de euro.