Cât a câștigat la nuntă, într-o singură noapte, Theodora Becali?! Doar Anamaria Prodan a pus în plic peste…

Theodora, una dintre fiicele lui Gigi Becali, a stabilit noul record național! Cu ocazia nunții cu Mihai Mincu, tânăra a câștigat, într-o singură noapte, o avere. La mijloc ar fi vorba de o sumă la care alții nu visează o viață întreagă. Doar Anamaria Prodan a pus în plic peste 10.000 de euro

   

În cursul zilei de joi, Theodora s-a căsătorit civil cu iubitul ei, Mihai Mincu. După ce au spus cel mai important ”Da” din viață, cei doi tineri au petrecut într-un cadru de vis alături de rude și prieteni. Sâmbătă a avut loc și cununia religioasă, urmată de o petrecere ca-n filme la Palatul Snagov. Muzică, antren și un meniu ales au fost ingredientele principale.

“Bonus” de 600.000 de euro!
Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu au fost doar câțiva dintre “greii” care au participat la eveniment. De precizat că Gigi Becali a introdus, adânc, mâna în portofel, astfel că evenimentul a costat nu mai puțin de o jumătate de milion de euro.

Absolut nimeni prezent la petrecere nu s-a uitat la bani. Iar Theodora Becali a fost, cu siguranță, cea mai fericită mireasă. Poate să fi contat și faptul că ar fi ieșit “pe plus” cu nu mai puțin de 600.000 de euro! Pentru moment, suma pe care patronul FCSB-ului a “virat-o” în plic este necunoscută. Va rămâne, categoric, un mister. Dar, cu siguranță, latifundiarul nu a avut “arici” la buzunar.


Conform unor surse autorizate, Anamaria Prodan, agentul preferat al lui Gigi Becali, a lăsat în plic puțin peste 10.000 de euro! O sumă deloc de neglijat. Concluzia este că Theodora ar fi strâns un “munte” de bani după ce s-a căsătorit cu Mihai Mincu. De menționat că, în momentul în care am primit informația că fiica boss-ului de la FCSB a strâns în jur de 600.000 de euro, mirii încă numărau banii.

Gigi Becali a cinstit cum se cuvine faptul că Theodora s-a măritat. Proaspeții căsătoriți ar fi primit ca bonus din partea celebrului om de afaceri un teren și o casă de nota 10. Cadou care i-ar fi entuziasmat la maximum pe miri. Lucru, de altfel, firesc. Patronul roș-albaștrilor a făcut, astfel, tot posibilul ca ginerele și fiica lui să aibă parte de o nuntă ca-n povești.

A atras privirile tuturor!

Anamaria Prodan a reușit, și de această dată, să întoarcă privirile tuturor. Sexy-impresara a îmbrăcat o rochie lungă, mulată, de culoare albastră, iar părul l-a prins în vârful capului, într-o coadă. Cu zâmbetul pe buze, soția lui Laurențiu Reghecampf s-a fotografiat alături de Gigi Becali și de alți invitați, iar fotografiile au fost ”urcate” pe pagina sa de Instagram.