Carmen Șerban, totul despre bărbatul din viața ei: „Dacă se află că e al meu îl vor toate”

Carmen Șerban iubește din nou! Îndrăgita artistă a dezvăluit că are o relație de anul trecut însă… nu are planuri de căsătorie. De altfel, Carmen Șerban a mărturisit recent că dacă va fi vreodată să facă o cununie religioasă, ea nu va îmbrăca rochia de mireasă ci va opta pentru o rochie normală.

   


Carmen Șerban a fost mereu extrem de discretă în ceea ce privește viața ei personală însă acum a hotărât să dea din casă! Artista a mărturisit că trăiește o poveste de dragoste de naul trecut și că se înțelege foarte bine cu iubitul ei actual.

Am un iubit, nu stau singură. De anul trecut. E ok, nu am planuri de căsătorie. E mai matur la minte, da. Nu ne-am mutat împreună, nu sunt pregătită, nu sunt genul universal care să îşi dorească căsătorie. Stăm împreună la sărbători şi în timpul săptămânii. E gelos şi eu sunt şi mai geloasă. E un băiat frumos, dacă se află că e al meu îl vor toate. Când doi oameni se înţeleg bine, asta contează cel mai mult.

Nu îmi proiectez nici un viitor, doar Dumnezeu ştie ce se întâmplă cu mine. Nimeni nu ştie ce va simţi peste un an. Unii sunt născuţi să aibă o familie, familia mea sunt fanii, iar copiii mei sunt melodiile mele, născute din mine. Fericirea mea nu depinde de un bărbat”, a declarat Carmen Şerban în cadrul unei emisiuni tv.