Carmen Rădulescu a trecut prin clipe groaznice! A avut dureri cumplite, și-a pierdut mirosul și gustul, dar nu a avut COVID

Cântăreața Carmen Rădulescu a povestit recent că a avut mai multe crize de durere și mai multe simptome care seamănă cu cele cauzate de infecția cu noul coronavirus, precum pierderea mirosului și a gustului! Artista spune că a avut altă problemă de sănătate, și nu COVID.

   

Pierderea mirosului și a gustului, febră, durere de cap… Acestea sunt simptomele acuzate de Carmen Rădulescu. Dar, surpriză, nu fost cauzate de noul coronavirus. Cel puțin asta a povestit artista pe Facebook:

Tot corpul mă durea, mă ardea , temperatura de 38° nu scădea , dureri de cap îngrozitoare”
„Bună…dragii mei ! V-am obișnuit întotdeauna…cu poze drăguțe, cu zâmbetul ,, la purtător ” , știu ! Dar de o săptămână , mai precis…de pe 8 noiembrie , totul s-a întors cu susul în jos…tot corpul mă durea, mă ardea , temperatura de 38° nu scădea , dureri de cap îngrozitoare , nu mă puteam mișca , nu puteam să stau nici măcar în șezut pe marginea patului , tot ce mâncam dădeam afară , mirosul și gustul au dispărut…!

„M-am panicat un pic , dar n-am vrut să chem ambulanța”
M-am panicat un pic , dar n-am vrut să chem ambulanța… pentru nimic în lume , nu doream să merg la spital …ferit-a Sfântul ! Managera mea , Elenuca a stat alături de mine , zi și noapte m-a vegheat…! După zile de chin …i-am cerut medicului de familie ( descriindu-i toate stările și simptomele ), să-mi trimită o rețetă on-line , să iau cevaaaa… să se amelioreze starea…! Ce credeți ?!

Mi-a trimis o medicamentație ce semăna mai degrabă cu toate astea ce le tot vedem pe Facebook , nicidecum pentru ce sufeream eu ! Ok…am zis , luăm rețeta și-om vedea ce va fi ! N-a fost deloc bine… mai rău… și mai rău , orice pastilă ( antibiotic ) îmi făceau și mai rău !”, a povestit cântăreața pe pagina sa de Facebook.

Potrivit artistei, durerile ar fi pornit de la o criză biliară, și nicidecum de la coronavirus, așa cum a crezut inițial!

„Totul a pornit de la o criză biliară”
„În fine… să nu mai lungesc povestea , totul a pornit de la o criză biliară ! N-am crezut… până n-am simțit cu vârf și îndesat , că o astfel de criză… biliară…se poate manifesta în așa fel încât să-ți răscolească tot corpul ! Groaznic !

Încă nu-mi este bine , dar încet… încet…sper să mă pun pe picioare ! Vă îmbrățișez cu draaag și mulțumesc mult că ați avut răbdare să citiți , aveți grijă de voi… cât se poate de mult !”, a mai scris Carmen Rădulescu.