Carmen Iohannis, ținută impresionantă în ziua alegerilor locale. Cum s-a îmbrăcat Prima Doamnă

Carmen Iohannis a atras toate privirile în ziua alegerilor locale Deși are 60 de ani, vârsta pare că nu-și spune cuvântul. Prima doamnă a mers să voteze îmbrăcată într-o rochie tinerească, până la genunchi, cu un imprimeu floral făcut manual , dintr-un material din voal şi satine de mătase. Carmen Iohannis a mers singură la vot, fără soțul ei, președintele Klaus Iohannis . A avut grijă să poarte și masca de protecție, potrivit okmagazine.ro.

   

Carmen Iohannis, îmbrăcată special în ziua alegerilor locale
Carmen Iohannis a impresionat în ziua alegerilor locale A apărut la una dintre secţiile de votare cu masca pe faţă şi îmbrăcată foarte colorat. Cu o rochie până la genunchi, croită special, Prima Doamnă a atras toate privirile. Designerul Andreea Tincu este creatoarea ținutei, în valoare de 200-300 de euro A purtat o rochie până la genunchi, cu un imprimeu colorat, cu roşu şi albastru. Creatoarea ţinutei a dezvăluit: „O zi importantă pentru Români! Prima Doamna Carmen Iohannis poartă o rochie semnată #andreatincu, din voal şi satine de mătase, cu printul realizat manual de către designer.”


Carmen Iohannis și Klaus Iohannis, mariaj de 25 de ani
Carmen Iohannis este căsătorită de 25 de ani cu Klaus Iohannis. Cei doi s-au cunoscut într-o excursie, din liceu, iar de atunci au fost nedespărțiți. „Adevărata mea dragoste este soţia mea Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu„, povestea Klaus Iohannis într-un interviu acum ceva timp. Relaţia lor de prietenie a durat 7 ani, ulterior au decis şi să formeze un cuplu. În timp ce era deja profesor şi fusese repartizat la o şcoală aflată la 60 de kilometri de Sibiu, pentru că iubita lui a rămas în oraş, Klaus Iohannis făcea naveta pe bicicletă doar ca să-şi vadă prietena.