Carmen de la Salciua, in lacrimi! Dupa ce a anuntat ca divorteaza de Culita Sterp, s-a intamplat asta

Aflata in plin divorţ cu soţul ei, Culiţă Sterp, Carmen de la Sălciua, una dintre cele mai iubite artiste din Ardeal, lanseaza o piesa emoţionantă, “Mamă unde eşti te strig”, dedicată tuturor celor care au fost nevoiţi să îşi lase casa, ţara şi să ia drumul străinătăţii pentru o viaţă mai bună.

   

“Dragii mei, a aparut cea mai noua melodie pe care v-am promis-o! Eu sper din suflet sa va placa, e o melodie dedicată străinătăţii si gustului amar pe care il simt cei plecaţi din tara! Multumesc Florin Nek pentru orchestratii, Bogdanel Bogdan si Leo pentru filmare, si nu in ultimul rand Isaila Cosmin pentru masina din videoclip si pentru ca ne-a pus la dispozitie hotelul lui sa filmam cadre si tot ce a fost nevoie! Iar voua dragi ascultători sper sa va placa! Va pup cu drag!”, a scris indragita artista pe o retea de socializare.

Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp divorţează
Carmen de la Sălciua şi Culiţă Sterp au format un cuplu de succes atât pe scenă cât şi în realitate. Anul trecut pe 21 septembrie, cei doi au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 500 de invitaţi, iar dansul mirilor a fost cântat chiar de artist. Datorită ei s-a apucat de muzică, iar acum au sute de concerte pe an atât în ţară, cât şi peste hotare. Acum, cei doi au decis sa divorteze in urma unor neintelegeri.

“Confirm zvonurile, da, noi doi ne-am despărţit. Decizia a fost de comun acord, noi suntem două firi diferite, dar nu a fost o problemă, ştiam că vom ajunge aici. În urmă cu o lună, două. Rămâne între noi treaba asta şi dacă ar fi fost aşa, eu am trecut peste, nu ăsta este motivul pentru care ne-am separat, diferenţele dintre noi au fost. Ce să zic… diferenţe de gândire, eram două firi tari, pietre orgolioase, cel mai bine ar fi să nu discut, trec printr-o perioadă nu tocmai bună. Am vrut să explic tuturor celor care ne-au iubit, noi nu mai formăm un cuplu în viaţa reală, dar continuăm că cântăm, ne onorăm contractele.”, a spus Carmen de la Sălciua, la o emisiune TV.