Carmen Brumă a fost operată de urgență! Ce a aflat vedeta de la medici și cum s-a pozat pe patul de spital

Carmen Brumă a trecut astăzi printr-o intervenție chirurgicală delicată. Iar la ceva vreme după ce a ieșit din sala de operații, frumoasa vedetă s-a fotografiat în timp ce stătea pe patul de spital și a împărtășit cu prietenii virtuali atât ce i s-a întâmplat de a ajuns la bisturiu, cât și regretul pe care îl are în legătură cu viitorul apropiat.

   

Carmen Brumă a fost operată de urgență! Ce a aflat vedeta de la medici și cum s-a pozat pe patul de spital
În vârstă de 41 de ani, Carmen Brumă s-a lăsat pe mâna unei echipe medicale, după lungi documentări și analize. La câteva ore după operație, partenera lui Mircea Badea s-a pozat pe patul de spital și a făcut publică atât o poză cu piciorul drept bandajat, cât și un colaj în care apar trei imagini, printre care și cea imortalizată în salonul în care stă.


“Din păcate, anul acesta voi rată Maratonul Internațional București unde alergăm, așa cum am făcut-o în ultimii ani, pentru @hospice_casă_speranței Sunt alături însă de toți cei care s-au alăturat acestei cauze și au înțeles cât de importantă este îngrijirea paliativa pt adulții și copiii care sufere de boli limitatoare de viață! Hai @team_hospice !!! #contracronometrupentrutimpullor #bucharestinternationalmarathon #runforothers #iwillbeback #loverunning #paliativecare” este mesajul care însoțește colajul urcat pe contul ei de Instagram.


Apropiații și fanii au copleșit-o cu întrebări și mesaje cu gânduri pozitive, iar ea i-a liniștit la un moment dat sciind comentariul: “Nimic grav. Varice care trebuiau operate…”.

“Fără Brumix MiB este pustiu… Însănătoșire grabnică 💐”, “Însănătoșire grabnică!”, “Foarte bine ai făcut! Lasă că alergăm la anul împreună. Însănătoșire grabnică și revenire bună. Eu încă nu sunt ok așa că știu. Nici nu alerg anul asta. Însă poate la anul reușim cu tot cu @irinadanielamarathon 😜🤗 te îmbrățișez cu drag”, “Recuperare rapidă!”, “Sănătate multă ! 🌹🌹🌹😘” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.