Carmen Avram promite ca o va face pe Dancila presedinte al Romaniei: „Peste tot unde ma voi duce si cu toti oamenii cu care ma voi intalni voi vorbi despre Viorica Dancila”

Europarlamentarul Carmen Avram anunta ca va vorbi „cu toti oamenii” cu care se va intalni despte cat de buna ar fi Viorica Dancila pentru functia de presedinte al Romaniei. Ea sustine ca PSD este victima unei campanii nedrepte, de „ura”.

   

„Peste tot unde ma voi duce si cu toti oamenii cu care ma voi intalni voi vorbi despre Viorica Dancila, pentru ca nu merita nici dansa, nici partidul, nici tara, o campanie de denigrare atat de violenta, asa cum a fost cea de pana acum. Se pun incontinuu carbuni, in speranta ca ura va ramane la acelasi nivel. Din nefericire, e singurul partid care in momentul acesta face ceva. Paradoxal, tocmai el este lovit. Cei care nu fac nimic, nu sunt loviti, pentru ca daca nu fac nimic, nu gresesc cu nimic. E nevoie de o campanie de PR foarte buna”, a declarat Carmen Avram pentru DC News.

Viorica Dancila, prim-ministru si presedinte al Partidului Social Democrat, a fost desemnata, sambata, candidat al PSD pentru alegerile prezidentiale.

Decizia a fost luata in cadrul Congresului extraordinar al Partidului Social Democrat.

Cei prezenti au votat in unanimitate pentru pentru desemnarea Vioricai Dancila, votul fiind exprimat prin ridicarea mainii.