Care sunt cele mai mari temeri pe care le au bărbații, atunci când fac sex?

Atunci când vine vorba de sex, nu doar femeile se stresează și își ocupă timpul cu tot felul de temeri inutile. Și bărbații fac același lucru, fie că o recunosc sau nu!

Ca și femeile, bărbații au anumite temeri atunci când vine vorba de sex. Dacă te gândeai că masculii sunt mereu stăpâni pe ei și pe situație, află că nu este deloc așa. Bărbații au o mulțime de temeri atunci când vine vorba de așa ceva. Iată care sunt cele mai mari dintre acestea!

1. Lungimea penisului. Da! Foarte mulți bărbați se tem, atunci când fac sex cu o parteneră nouă, că aceasta poate nu va fi mulțumită de lungimea penisului său.

Loading...
Loading...

2. Modul în care sărută. Atunci când au o nouă parteneră și au ajuns în acel punct în care vine vorba de sex, preludiul este unul extrem de important, așa că orice bărbat se stresează în privința modului în care știe să sărute, pentru a-și putea duce partenera pe culmile plăcerii.

3. Vaginul partenerei. Deși sună ca o nebunie, bărbaților le este frică de vaginul noii partenere. De ce? Pentru că fiecare femeie are un vagin unic, iar bărbații trebuie să găsească lucrurile ce le provoacă cele mai mari plăceri.