Cântărea doar 28 de kilograme! Annie Windley, tânăra care a mâncat zilnic doar o felie de pâine timp de 5 ani

Povestea ei e unică şi cât se poate de…neaşteptată. Annie Windley nu avea probleme de sănătate, nici cu greutatea, dar a luat măsuri drastice şi zilnic a mâncat doar o felie de pâine timp de cinci ani. Cum arată ea acum?

   

Pe când avea doar 15 ani, Annie Windley cântărea 50 de kilograme. I se părea că este prea plinuţă, că trebuie să ia măsuri drastice pentru a slăbi. Mulţi tineri se luptă cu kilogramele, puţini însă apelează la ajutorul specialiştilor şi ţin diete la întâmplare, unele deloc benefice pentru organism. Se pare că aşa a procedat şi tânăra din Marea Britanie.

Zilnic a mâncat doar o felie de pâine cu gem timp de opt ani de zile. A slăbit aşa de mult încât cântărea doar 28 de kilograme. Nu mai avea forme, nu mai avea un corp armonios, i se vedeau oasele…


În anul 2014 viaţa ei s-a schimbat în mod neaşteptat. Se pare că a gustat puţină ciocolată şi imediat s-a cântărit. A observat că nu s-a îngrăşat, iar de atunci a început să ducă o viaţă normală. Are o alimentaţie sănătoasă, face şi sport, are grijă de corpul ei şi pare că arată mai bine ca niciodată. A ajuns la o greutate normală!