Călin Geambaşu, replică pentru Bittman: „Nu are nimeni ceva cu noi, românii. Ţările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină“

După ce Dan Teodorescu s-a întrecut în ironii în versuri, legat de atitudinea lui Bittman, artistul Călin Geambaşu are şi el un răspuns pentru solistul Holograf. Dan Bittman a stârnit diverse reacţii şi în breasla artiştilor, după ce solistul trupei Holograf a făcut declaraţii controversate privind pandemia de COVID-19. Cântăreţul e convins că totul este o manipulare, iar numărul cazurilor ar fi „umflat” de autorităţi.

   

Călin Geambaşu i-a dat şi el o replică lui Bittman:

„De ce, Dane? Nu de înflăcărări e nevoie acum, când spitalele din toată România (şi nu numai) duc o luptă nemaiîntâlnită. Şi eu am luptat toată viaţa împotriva rigorismelor forţate, dar nu acum este momentul pentru asta. Tuturor artiştilor ne este greu în această perioadă, însă nu putem uzurpa dreptul altor oameni de a se plânge de greutăţi poate mai mari decât ale noastre şi totodată nu putem omite că altor colegi de breaslă le este mult mai greu decât nouă (actori, balerini, acrobaţi, firme de rental cu mulţi angajaţi).

Şi nici nu putem suspecta autorităţile de vreo formă de sadism, întrucât aceleaşi măsuri restrictive au fost luate în toate ţările până ce numărul zilnic al cazurilor a scăzut semnificativ. Nu are nimeni ceva anume cu noi, românii. Ţările care au raportat victorii au fost de 2 ori în carantină. Noi, doar o dată. S-au încercat măsuri graduale, ponderate, acum fiind lăsate deschise activităţile esenţiale. Ba chiar şi petrecerile au fost permise pe perioada verii…Va fi bine, însă doar cu răbdare şi disciplină putem sprijini truda celor din spitale şi să ne revenim treptat la o viaţă normală”, a transmis Călin Geambaşu.