Cainele a intrat in dormitorul lor si a inceput sa latre si sa isi arate coltii! La inceput nu intelegeau ce are. Ce se intampla in camera bebelusului lor, care avea doar 9 saptamani!

O familie din Statele Unite a trecut de la agonie la extaz intr-o singura noapte, in decurs de doar cateva ore.

   

Totul a inceput intr-o noapte in momentul in care Duke, cainele familei, a intrat in dormitorul matrimonial si a inceput sa latre extrem de zgomotos, avand un comportament agresiv.
Buimaci, si treziti din somn, barbatul si femeia nu au inteles ce se petrece si au crezut ca patrupedul a luat-o razna. In cele din urma si-au dat seama ca, de fapt, acesta incearca sa le transimta un mesaj, asa ca s-au ridicat din pat si au mers dupa el, ca sa vada unde se duce.

Nu mica le-a fost mirarea in momentul in care au intrat in camera copilei, o fetita in varsta de doar 9 saptamani, si au realizat ca aceasta nu respira.

Panicati au chemat de urgenta ambulanta, iar micuta a ajuns in scurt timp la spital. Din fericire totul s-a terminat cu bine. Cei doi adulti sunt constienti ca Duke este cel care i-a salvat viata fetitei si, astfel, vor avea recunostinta vesnica fata de el.