Busu, operat de un şomer. Medicul e rezident în ultimul an, iar reprezentanţii Spitalului Judeţean din Craiova au refuzat până acum să-l angajeze

Actorul Florin Busuioc a fost operat marţi seara, în Craiova, după ce a făcut infarct la terminarea unui spectacol în care jucase. „Busu“ a fost operat de doi medici tineri, Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă, dintre care primul este la finalul rezidenţiatului şi este deocamdată şomer, aşteaptând de luni întregi ca la Clinica de Cardiologie să se facă angajări.

   

UPDATE Actorul Florin Busuioc urmează să fie transferat la Bucureşti, la spitalul Fundeni, în cursul zilei de miercuri, cu un elicopter SMURD.
UPDATE Ministerul Sănătăţii, despre cazul Florin Busuioc: „Nu sunt blocate posturi, rezidentul doar a asistat la operaţie” Sorina Pintea a afirmat că nu sunt blocate posturi în unitatea sanitară şi că medicul rezident doar a asistat la operaţia lui Florin Busuioc.

UPDATE Imagini de la finalul piesei de teatru după care Florin Busuioc a făcut infarct Un spectator al piesei de teatru în care a jucat marţi seară Florin Busuioc a filmat finalul spectacolului după care actorul a făcut infarct.

UPDATE: Ce spune medicul care l-a operat pe Florin Busuioc despre starea actorului: Nu este conştient. Transferul la Bucureşti este riscant.

Unul dintre cei doi medici care l-au operat marţi noapte pe actorul Florin Busuioc a declarat că starea vedetei ProTV este mult mai bună, dar Busu este în continuare sedat.

Citeste continuarea!