Bomba in cazul mortii Madalinei Manole! Ce s-a gasit in calculatorul artistei, dupa 8 ani. Tatal a spus adevarul fara sa-i mai pese

Pe 14 iulie s-au implinit 8 ani de la moartea Madalinei Manole. Tatal artistei nu este nici acum impacat de ancheta mortii fiicei sale.

   

Ion Manole spune ca anumite probe esentiale nu au fost luate in seama.

„Va amintiti ca timp de opt ani de zile am spus mereu: de ce nu s-a ridicat calculatorul fetei mele, pentru a vedea cu cine s-a conversat fiica mea prin America.

Am aflat urmatoarele: nu s-a putut umbla la calculatorul Madalinei si s-a cerut aprobarea SRI-ului, dar nu s-a putut vedea nimic pentru ca o firma americana se ocupa de gestionarea lui.

Le-am zis: nimeni nu a fost curios sa vada ce continea calculatorul fiicei mele? Daca fiica mea era o spioana sau ceva? Deci nu ne-a lasat SRI-ul…

I-am explicat domnului avocat ca suntem partenerii Americii, chiar ei nu erau curiosi sa vada daca fata mea nu facea un spionaj care sa puna tara in pericol? in aceasta perioada s-au facut publice toate protocoalele din justitie si m-am hotarat sa vorbesc.

Cand eram chemat in instante, toti se uitau la procuror, iar procurorul se uita ca un rege, cred ca nici Napoleon nu se uita asa si mi-am dat seama ca ceva nu este in regula. M-am gandit ce anume s-a luat din casa fiicei mele…telefonul nu, calculatorul nu. Acolo pe telefon era un mesaj scris de fata mea, dar netrimis. Am fost cu un pas in fata lor si am mers la firma de leasing de la care avea Madalina telefonul. Ultimul mesaj a fost la 2:30, iar pana la ziua, liniste. Iar la ziua, cand ea era moarta in hol, cineva a dat telefon pe un numar.

Telefonul ala se ia in laborator, pentru a se vedea amprentele, pentru a vedea daca sunt ale fiicei mele, daca s-a vorbit dupa el, dar nu au facut-o. Nu am nicio incredere ca fata mea a scris asa ceva! in asa-zisul testament ne ruga pe noi sa il iubim pe sotul sau, ca nu e el vinovat pentru ceea ce s-a intamplat, ne spunea sa vindem tot, casa, terenuri, tot ce se poate vinde, pentru a avea noi bani pentru cresterea copilului. astia nu au gasit acest testament!

Tot dosarul este o insiruire de declaratii care se bat cap in cap, ce au cautat astia doua ore in casa ei? Cred ca au furat caseta de valori, ca nu am gasit-o niciunde. Nu au putut deschide usa din sifonier pentru a vedea aparatul de filmat. Dupa trei-patru luni a aparut acel mizerabil film de care am spus ca trebuie facuta reconstituire, pentru a le arata”, a povestit Ion Manole la un post de televiziune.