BMW cu numere de Brăila ridicat de pe stradă la Londra: “Raportez orice român cu cazanul înscris pe România”

Un BMW cu numere de Brăila a fost ridicat de pe stradă la Londra, după ce un român a sunat la poliţie: “Raportez orice român cu cazanul înscris pe România”, a scris denunţătorul pe Facebook.

   

Un român rezident în Londra a postat pe un grup de Facebook o fotografie cu un autoturism înregistrat în Brăila ridicat de autoritățile britanice și un mesaj în care sugerează că el ar fi autorul “denunțului” în urma căruia s-a desfășurat acțiunea, scrie Ziarul Românesc.

“Poliția din uk a declarat ca oricine are cunoștințe cum ca un rezident in uk circulă cu o mașină înscrisă in altă țară sa sune la politie si sa anunțe ca să se ia măsuri in cel mai scurt timp, adica sa i se confiște mașina. Eu unu o sa raportez/sun de fiecare dată cand vad pe aici un român cu cazanul lui înscris pe România ☀️☀️☀️

Pai eu sunt mai fraier sa plătesc asigurare si toate cele aici si tu vii cu cazanul tau din România unde cu 100 de euro plătești asigurare si alte cele?”, a scris acesta pe grupul de Facebook „Români în Londra – UK”.