Bianca Drăgușanu se marită cu Alex Bodi?! “Pentru totdeauna”

Povestea lor de dragoste a început în urmă cu trei luni, însă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi plănuiesc să rămână o viață împreună! Gestul făcut fosta prezentatoare TV într-o zi specială pentru frumosul cuplu i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă nu cumva se mărită cu afaceristul originar din Mediaș.

   

În urmă cu o săptămână, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au aniversat trei luni de când sunt împreună, iar el a surprins-o cu un superb buchet de trandafiri roșii și albi, dar și cu o felicitare pe care era scrisă data în care și-au început relația de iubire și cea în care au sărbătorit a treia oară, respectiv: “1/9 – 1/12”. Focoasa blondă a filmat darurile primite de la iubit și, recent, ea a decis să le publice pe Instagram Stories. Pe imagini a scris mesajul: “Din septembrie pentru totdeauna”.

Relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi a evoluat foarte repede, pentru că ea deja îi cunoaște familia, inclusiv fiicele pe care el le are cu fosta soție. Mesajul scris de fosta prezentatoare pe înregistrarea făcută în urmă cu câteva zile reprezintă o dovadă clară că ea este convinsă că afaceristul este sufletul său pereche.