Bianca Drăgușanu, dezbrăcată la fereastra hotelului. S-a văzut tot

Bianca Drăgușanu a stârnit numeroase controverse pe Internet după ce s-a lăsat fotografiată, dezbrăcată, la fereastra hotelului.

Binaca Drăgușanu este conștientă de atuurile pe care le are și nu ezită să se fotografieze în ipostaze provocatoare. Așa cum s-a întâmplat și cu ultima fotografie publicată pe contul ei de Instagram. Îmbrăcată sumar, într-un body care îi punea în evidență posteriorul tonifiat și picioarele lucrate intens la sală, Bianca a tăiat răsuflarea tuturor atunci când s-a pozat la fereastra hotelului!

„Good morning ☀️ ?❤️ without fu**ing ## ???”,,a scris Bianca Drăgușanu pe contul ei de Facebook.


A PRIMIT UN CADOU DE 24.000 DE EURO
Bianca Drăgușanu a reușit să îl convingă pe Moș Crăciun că a fost o fată foarte cuminte în anul care stă să se încheie și că merită cu prisosință un cadou care să ”ia ochii” tuturor. Și, firește, Moșul a verificat ”activitatea” Biancăi cu mare atenție. Iar concluzia a fost că…

Bianca Drăgușanu a primit un ceas Hublot, placat cu aur, ediție limitată. Prețul ceasului este impresionant, 24 000 de euro, dar Bianca – pentru că a fost fată cuminte – l-a meritat cu prisosință. Mai nmult, un astfel de cadou este chiar pe gustul vedetei, Bianca fiind o împătimită a ceasurilor de lux și având o colecție impresionantă.