Bianca Drăgușanu, desfigurată în bătaie! Imagine șocantă, apărută în mediul online

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc, care de-a lungul anilor a fost implicată în numeroase scandaluri cu foștii ei iubiți, în urma cărora s-a ajuns și la violențe fizice. În mediul online circulă o imagine de-a dreptul șocantă cu blondina complet desfigurată.

Bianca Drăgușanu, complet desfigurată! Imagine halucinantă

Nu se știe, însă, când au fost făcute fotorafiile cu pricina, cert este că vedeta este umflată la ochi și extrem de vânătă. Bianca Drăgușanu nu a confirmat dacă poza este reală și nici nu a comentat nimic referitor la acest subiect.


Pe internet circulă un zvon cum că vânătăile din jurul ochilor au apărut în urma unei intervenții la nivelul pleoapelor, dar blondina nu a dezvăluit nimic referitor la o asemenea intervenție estetică, iar asta ne face să credem că a fost desfigurată în bătaie.

În urmă cu câteva săptămâni, chiar ea a recunoscut la tv că a fost bătută în repetate rânduri de fostul ei soț, de care s-a despărțit cu scandal după ce a fost agresată fizic, iar imaginile au apărut în presă, spre uimirea tuturor.

„Da! E adevărat.

Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a declarat Bianca Drăgușanu la „Trăiri alături de Andreea Mantea”, spre surprinderea tuturor. A fost prima dată când a spus-o public.