Bianca Dragusanu, batjocorita de prietenele cele mai bune. Blonda a primit cateva lovituri crunte! „I-am mobilat casa si s-a culcat cu fostul meu prieten”.

Surse din anturajul divei spun ca fosta sotie a lui Victor Slav a facut sistematic acte de caritate de care nu a vrut sa vorbeasca. Mai mult, si colegii de breasla ai fostei prezentatoare tv au avut ocazia sa-i descopere generozitatea.

   

„Despre Bianca poti sa spui multe, dar nu ca ar fi zgarcita. Daca vezi un accesoriu, un ruj sau chiar o haina scumpa la ea si ii spui ca-ti place, ti-o da fara sa clipeasca. Iar cand a fost coprezentatoare sau prezentatoare tv le-a adus in fiecare zi colegilor de platou fructe, dulciuri, apa si sucuri. De cateva ori a cinstit o parte din echipa si la restaurant. Foarte putini mai fac asta in ziua de astazi, oricati bani ar avea”, a spus o apropiata a frumoasei blonde.
Aceeasi sursa spune ca de fiecare data cand Bianca face curatenie in dressing, cele mai fericite sunt prietenele ei.

Amicele protagonistei noastre au o sumedenie de haine si accesorii de firma, de mii de euro, de la cea mai mediatizata femeie din Romania.

Bianca Dragusanu, batjocorita de prietenele cele mai bune. „A luat si hartie igienica”
Generozitatea vedetei nu este insa o calitate pe care aceasta o are de cand a devenit celebra. Fosta sotie a lui Victor Slav a povestit intr-un inteviu mai vechi, acordat jurnalistilor publicatiei Evenimentul Zilei, ca a facut fapte bune de cand se stie. Din pacate, potrivit spuselor ei de multe ori exact cunostintele pe care le-a ajutat si-ar fi batut joc de ea.