Becali a aruncat cu bani în stânga și-n dreapta la nunta fetei sale. „Armata” de chelneri a fost aliniata si s-au bucurat de un bacșiș „gras”

Ca întotdeauna, Becali a aruncat cu bani în stânga și-n dreapta. S-a aflat deja că marele eveniment a costat în total 500.000 de euro. Dacă unii credeau că valuta a încetat, banii au continuat să curgă și după ce cheltuielile de bază au fost făcute. Chelnerii de la eveniment s-au putut bucura de un bacșiș „gras” din partea socrului mic.

   

De bucurie, finanțatorul FCSB a uitat să strângă buzunarul toată seara. Latifundiarul de la Pipera a aruncat cu bani pe oricine care a contribuit la buna funcționare a planurilor mirilor. Acesta a fost în mare formă la cel mai fericit eveniment, nunta fetei sale. După ce a încins ringul de dans în ziua cu pricina, a cântat alături de formația adusă special pentru ziua cea mare, mai apoi a oferit un bacșiș baban chelnerilor care au stat la dispoziția celor peste 400 de invitați.

Ceremonia regilioasă a avut loc la biserica Sfântul Spiridon din București, mai apoi alaiul a mers cu pași repezi la petrecerea care a fost la un local de lux din Snagov. Din imaginile video surprinse se poate vedea cum Gigi a aruncat efectiv cu bani la lăutari, iar la final…angajații restaurantului au primit și ei un cadou simbolic de la socru mic.

Chelnerii, bucătarii și tot staff-ul restaurantului au fost recompensați cu bani pentru serviciile lor calitative, semn că omul de afaceri a fost mai mult decât mulțumit. Se pare că le-ar fi dat câte 200 de euro celor 50 de persoane angajate ale localului. Pe de altă parte, dacă unii se așteptau ca finanțatorul FCSB să aibă un cadou special pentru miri, acest lucru nu s-a întâmplat. Atunci când a fost întrebat dacă le-a găsit proaspeților însurăței un dar pe cinste, aceasta a răspuns că nu.

„Nu am făcut niciun cadou eu! Cadoul meu este dragostea mea şi rugăciunea mea. Cel mai important cadou este rugăciunea pe care am făcut-o astăzi (n.r. ieri) dimineaţă la Sfânta Liturghie”