Batman, tras pe dreapta de Poliție! Cum a fost surprins pe o autostradă din Canada

Un şofer a înregistrat întreaga scenă şi a postat clipul video pe o reţea de socializare, acolo udne a adunat peste 1 milion de vizualizări.

   

Intâmplarea devenită virală s-a întâmplat în Canada. Un individ care îşi conducea maşina pe o autostradă a dat peste o scenă extrem de amuzantă, demnă de desene animate: Batman în persoană, inclusiv cu garderoba completă, călătorind în fascinantul său Batmobil.

   

Şi ceea ce s-a întâmplat în continuare a lăsat pe toată lumea şocată, deoarece poliţia canadiană a decis să oprească vehiculul super-eroului şi l-a invitat pe Batman să iasă din maşină.

În momentul în care camera video înregistrează Batmobilul parcat, aceasta înregistrează şi momentul când super-eroul discută cu un ofiţer de poliţie.

„Batman va întârzia astăzi prietene. Trebuie să recunosc că îmi place cum atinge solul atunci când sare din Batmobile. Foarte imersat în personajul său, se poate vedea cât de mult îl iubeşte!„, se precizează în descrierea care acompaniază clipul video lansat pe YouTube.