Bătaie între părinți la o serbare de Crăciun a copiilor! Și-au împărțit pumni pentru a obține un loc mai în față!

Un spectacol de Crăciun susţinut luni de elevii unei şcoli primare din oraşul Gela din sudul Italiei a fost suspendat, după ce părinţii s-au luat la bătaie în faţa copiilor, relatează marţi DPA.

   

Două femei, susţinute de rudele lor, au început să se bruscheze după ce fiecare a dorit să ocupe cel mai bun loc pentru a filma recitalul cu telefonul mobil, a relatat marţi agenţia de presă ANSA şi alte media italiene.
Un reprezentant al poliţiei din Gela, localitate situată pe coasta sudică a Siciliei, a confirmat incidentul pentru DPA, adăugând că o anchetă este în desfăşurare.


Într-o înregistrare video, publicată de postul local Blitz TV, se poate observa cum una dintre fetiţe este prinsă la mijloc în răfuială şi este trântită la podea.

Alţi copii, îmbrăcaţi în costume de Crăciun, au izbucnit în lacrimi, relatează ANSA.

Spectacolul a fost suspendat şi a fost reprogramat marţi dimineaţă, de această dată nemaifiind înregistrat niciun incident, menţionează DPA.

Potrivit ANSA, şcoala ″Albani Roccella″⁣ va lua parte în calitate de reclamant – însemnând că ar putea solicita daune – la orice procedură penală împotriva părinţilor care au fost implicaţi în acea altercaţie.