Bărbat din Vaslui testat negativ, dar decedat după 28 de ore! ”Rezultatul a venit după ce a murit!”

Un bărbat din Găgești, județul Vaslui, a murit la 28 de ore după ce a fost suspect de COVID-19, fiind testat cu rezultatul negativ! Familia pacientului de 44 de ani care și-a pierdut viața face acuzații grave.

   

Noi detalii despre moartea bãrbatului de 44 de ani, din Gãgesti, internat pentru o răceală la Spitalul Husi, dar mort dupã numai 28 de ore, ies la iveală! „Biletul de externare”, document în care se menționează repere din modul cum a fost tratat pacientul, arată faptul că medicii Spitalului Huși l-au considerat drept „suspect de Covid-19” imediat ce au văzut starea în care se află. „Poate greșim, dar dacă l-au considerat Covid, nu ne mirăm că a fost dus într-un salon și lăsat acolo până a venit rezultatul la Covid, care, ghinion, a venit negativ, dar după ce pacientul murise.

Probabil, dacă era tratat din primul minut de răceală, să îi facă o rază la plămâni, să îl pună pe la aparate, că doar suntem în 2020 și, teoretic, avem aparate medicale, ca să știm ce boală au, de fapt, pacienții care se mai întâmplă să mai și moară, Gică ar fi trăit”, au acuzat rudele bărbatului care s-a stins la doar 44 de ani, scrie vremeanoua.ro.


Bărbat din Vaslui testat negativ, dar decedat după 28 de ore!
Moartea lui Gică Pavel, internat în seara de 12 octombrie la Spitalul Municipal Huși a stârnit un val de alte reacții. „Când auzi de asemenea cazuri, nu poți să te gândesti decât că azi, mâine sau poimâine, trebuie să ajungi și tu pe mâna acestor cadre medicale. Și ce faci? Te gândești, oare se va uita cineva la mine? Gică a sunat acasă cu două ore înainte de a muri, dovadă sunt convorbirile telefonice, în care a spus, săracul om, că nu mai poate, că nimeni nu îi face nimic la spital, că e lăsat în salon, se înădușă și îl înțeapă foarte tare în spate. A murit la miezul nopții, așa cum a spus la telefon. Ce garanție am eu sau altul că nu vom păți la fel?”, a mai spus o rudă la bărbatului.

Rudele au intrat în posesia biletului de externare, în care este trecutã epicriza în acest caz. Așa a aflat familia decedatului cum a fost internat direct pentru „suspiciune de infecție cu virusul Sars-CoV-2”. „Stare generală stabilă, usor agitat, prezentând simptomatologie de virozã respiratorie”.