Băiețel pocnit peste față de educatoare la o grădiniță din Fetești! Chiar ea a filmat totul VIDEO

Imaginile postate pe rețeaua de socializare sunt uluitoare! O educatoare din Fetești pocnește peste față un băiețel, care nu ar fi făcut ceea ce ea a cerut. Reacțiile internauților care au vizionat filmulețul sunt virulente. Au pus-o la zid pe femeia tartor.

   

Internauții au făcut sesizare la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judetului Ialomiţa, după ce au fost indignați de ceea ce au urmărit pe filmulețul făcut chiar de educatoare. Ce s-a întâmplat în acea clasă? Toți micuții erau la masă și tăiau niște fructe. Doar un băiețel nu le tăia. Ajunsă în dreptul lui, educatoarea îl lovește cu palma puternic peste față. Micuțul începe să plângă, dar educatoarea nu-i dă nicio atenție și trece mai departe, filmând copiii din clasă.


Băiețel pocnit peste față de educatoare la o grădiniță din Fetești!. Reacția celor care au văzut filmarea

Internauții au avut doar cuvinte dure la adresa educatoarei. ”Acest băiețel a fost pocnit peste obraz cu palma, e singurul care nu taie nimic în farfurie! Mama copilului să vadă filmarea cu atenție, până nu e ștearsă! Copilul plânge! Pai eu o omoram cu mâna mea să îmi bată copilul! Este în România! Fiți atenți când mișcă camera de pe copil, se aude și se vede palma, îi dă o palma băiețelului!”, ”Te-aș bate până îți cântă popa să bați copilul meu!”, ”Săracii copii cu așa o teroristă!! Merită bătută fără milă!!!! Ferească Dumnezeu de așa ceva, încă în zilele noastre!!!”, ” Doamne ferește. Se vede clar că acești copii sunt speriați și amenințați. Iar despre palma primită de acel copil nici nu mai am cuvinte”, au fost câteva reacții ale celor care au urmărit filmulețul postat.