Baiatul lui Dragnea a strans o avere dupa nunta. Meniul de nunta la Palatul Snagov a fost de 110 de euro de persoana.

Liviu Dragnea si-a insurat duminica fiul, dand o petrecere grandioasa la Palatul Snagov, la care au fost invitati peste 700 de oameni, politicieni cu greutate si oameni de afaceri. Una din cele mai arzatoare intrebari, la o zi de la importantul eveniment, este legata de valoarea totala a “incasarilor” obtinute de Dragnea junior, din darul de nunta.

   

Potrivit surselor Libertatea, baiatul lui Dragnea a strans o avere la petrecerea de la Snagov.
Mentionam ca meniul de nunta la Palatul Snagov a fost de 110 de euro de persoana. Potrivit surselor Libertatea, cel mai mic dar de nunta a fost, pe langa suma de bani pentru „tacam”, de 390 de euro. Mai exact, in plic a fost lasata o suma totala de 500 de euro. Alti invitati, putin mai generosi, au pus in plic, pe langa suma de bani pentru „tacam”, un „supliment” in valoare de 500 de euro.

Dar, pentru ca nu vorbim despre orice nunta, ci despre cea a fiului liderului celui mai puternic partid politic din Romania, au fost si nuntasi care au ridicat stacheta mult mai sus si au lasat mirilor cadouri care depasesc valoarea de 1.000 de euro.

Astfel, la un calcul simplu, tinand cont de numarul de invitati si valoarea darului, se poate specula ca nunta lui Dragnea Jr. a avut incasari de peste jumatate de milion de euro.

De precizat este ca fiica cea mica a lui Traian Basescu, Elena Basescu, cea care si-a organizat nunta tot la Palatul Snagov, a castigat la nunta nu mai putin de 460.000 de euro. Cel putin daca ne luam dupa declaratia de avere facuta publica de Elena Basescu, in 2013, la un an de la eveniment.