Baba Ana a uimit pe toată lumea. Femeia s-a dus într-o fugă și le-a povestit polițiștilor ce a pățit ea timp de 3 zile: „Ăla s-o executat, dar de emoţie nu o fost în stare de nimic. Atunci Florin mi-o mai tras câteva palme şi mi-a pus ‘măgăria’ lui în…”

O femeie a fost violată de nepotul ei care a batjocorit-o fără milă. Cea care este mamă a șase copii a povestit cu lacrimi în ochi că a vrut doar să-l ajute pe fiul verișoarei sale primare să coacă pâinea în cuptor, însă bărbatul a snopit-o în bătaie și apoi a agresat-o sexual. La viol a luat parte și un alt bărbat care ar fi fost recent eliberat din închisoare. Cu trupul brăzdat de lovituri și mușcături adânci, biata femeie a scris în plângerea depusă la Poliție că a fost sechestrată trei zile în șir.

Ororile au avut loc în localitatea clujeană Geaca, scrie Gazeta de Cluj. Ana, o femeie în vârstă de 58 de ani, a mărturisit, fără ocolișuri, că a fost agresată sexual și bătută cu sălbăticie de nimeni altul decât nepotul ei.

O femeie a fost violată de nepotul ei. Bărbatul și-a rugat mătușa să-l ajute să coacă pâinea
Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, își chemase mătușa ca să-l ajute la treburile din gospodărie.

„Nepotul meu Florin Ţinţişan – fiul verişoarei primare – m-a chemat la câmp, pe terenul lui, ca să-l ajut la cules. Aşa că eu m-am dus şi l-am ajutat. După aceea m-a chemat şi sâmbătă, motivând că nu ştie cum să facă pâinea şi să-l ajut să bage aluatul în cuptor. Omul e singur, despărţit de soţia lui, care a rămas în Spania împreună cu cele două fete ale lui, sătulă să-l tot vadă cum umblă cu tot felul de vagaboande.”, a povestit femeia, care este mama a șase copii.

Cu ochii în lacrimi, femeia le-a povestit polițiștilor că a presimțit că s-ar putea să i se întâmple ceva rău, însă atunci când a brut să plece, nepotul ei a început s-o lovească cu bestialitate

„A sărit brusc la mine şi m-a lovit cu picioarele şi cu pumnii, după care mi-a tras, până la genunchi, pantalonii care-i aveam pe mine. Brusc, l-am văzut intrând în încăpere şi pe unul Ispas, recidivist, care tocmai s-a eliberat din penitenciar. (…) Când o intrat, puşcăriaşul o zis, bucuros: “Eşti a noastră acum!” Apoi a intervenit din nou Florin şi mi-a mai tras o palmă, după care m-a apucat de mâini şi m-a târât pe podea, până-n camera cealaltă”, a precizat Ana.

Abuzată sexual și de un recidivist
Femeia a mărturisit că, după ce a bătut-o zdravăn, Florin Ţinţişan i-a spus bărbatului, care ar fi făcut pușcărie, s-o abuzeze sexual.
„I-a poruncit lui Ispas să mă reguleze el primul – şi l-a pus să-şi dea jos pantalonii. Ăla s-o executat, dar de emoţie nu o fost în stare de nimic. Atunci Florin mi-o mai tras câteva palme şi mi-a pus „măgăria” lui în mână, după care m-a lovit din nou, tare de tot. Eu am ţipat, de durere iar lui, deodată, i-o murit „măgăria”. Dar mi-am “furat-o” din nou, am mai căpătat nişte palme, pentru că s-a supărat rău că i-a murit “măgăria”. El, deşi umblase prin Spania cu vagaboandele, cu mine n-o putut să facă nimic”, a mărturisit victima agresorilor.

Despre chinul prin care a trecut biata femeie au aflat și vecinii. Oamenii povestesc că nepotul a ținut-o captivă trei zile în locuință.
„Au făcut, din câte am înţeles ce-au vrut cu ea, tot tacâmul, în special, se pare, Țințișan în cele trei zile în care au închis-o în casa autorului principal, desigur pe fondul consumului de alcool: au muşcat-o peste tot ca nişte animale şi au bătut-o rău de tot. Cât despre cei doi, toată lumea din sat ştie că sunt nişte ticăloşi. De pildă, Ţinţişan trăieşte din braconajul de pe lacurile din zonă, fiind implicat şi într-o mulţime de furturi de lemne, toate sub protecţia autorităţilor, care închid ochii fiindcă-l folosesc la diverse servicii.”, a mărturisit un localnic, sub protecția anonimatului.