Azi este o blondă superbă de la noi, bărbați unul și unul râvnesc la ea, are o carieră beton în TV, dar facem pariu că nici măcar nu bănuiești că e chiar ea în acestă fotografie! Avea doar 16 ani

Iulia Vântur este una dintre cele mai apetisante vedete de televiziune de la noi. Cel puţin la fel de frumoasă şi de sexy era prezentatoarea pe vremea când era doar o adolescentă cu aspiraţii de model.

   

Iulia Vântur este o blondă fermecătoare, cu forme voluptuoase şi un zâmbet care cucereşte imediat pe oricine.
Însă, vedeta de televiziune a fost o frumuseţe răvăşitoare încă din adolescentă. Era cel puţin la fel de fermecătoare şi de sexy ca acum.
Cu părul şaten şi lung, cu picioare lungi şi perfecte, siluetă impecabilă şi un chip inocent şi seducător, adolescenta Iulia Vântur era o apariţie de zile mari.

Îmbrăcată într-o rochiţă care îi pune în valoare formele de la Mama-Natură, călare pe motor, alături de un tânăr pletos, pe plajă – aşa apare Iulia Vântur într-o fotografie de colecţie, care datează de pe vremea când avea doar 16 ani.
„Dulcea inocenţă a vârstei de 16 ani. La mare, în cantonamentul de modelling, împreună cu un coleg”, a explicat Iulia Vântur lângă imaginea de arhivă pe care a făcut-o publică pe un site de socializare.