Averea impresionantă pe care a strâns-o Dani Mocanu, înainte să renunțe la muzică și să se pocăiască

Recent, Dani Mocanu a făcut un anunț-șoc! Manelistul le-a dezvăluit fanilor că va renunța la muzica care l-a consacrat și va alege calea lui Dumnezeu. Iată ce avere impresionantă a strâns, până în momentul de față, Dani Mocanu.

   

Dani Mocanu are doi bolizi de lux: un Porsche Panamera pentru care manelistul a scos din portofel impresionanta sumă de 40.000 de euro, dar și un BMW. De asemenea, manelistul și-a construit o vilă spectaculoasă într-un sat din Argeș.

Însă, cei mai mulți bani i-a făcut din muzică. Nu de puține ori, piesele lui Dani Mocanu au ajuns numărul 1 în trending pe Youtube și astfel a reușit să strângă câteva milioane de euro.

”În ziua de azi, dacă dai de 2-3 lei, e la modă să îți iei arfe și să pozezi în mare smardoi sau cine știe ce mafiot. Orașele din România sunt pline, din păcate, de specimene de genul acesta… Eu am 27 de ani și am produs până la vârsta mea câteva milioane de euro singurel, pe barba mea, dar caracterul meu a rămas la fel ca atunci, când poate nu aveam bani nici măcar de o cola. ( Cei ce mă cunosc pot confirma). Stați cu picioarele pe pământ, fraților!”, a mărturisit Dani Mocanu.

Dani Mocanu a ales calea Domnului
Artistul este mulțumit de ceea ce a realizat până la vârsta de 28 de ani și vrea să-și dedice restul zilelor lui Dumnezeu. Dani Mocanu renunță la muzică. De asemenea, manelistul este convins că fără ajutorul divinității, el nu ar fost nr.1 în trending pe Youtube.

Așa că a decis să aleagă calea Domnului, iar de la începutul anului 2021, manelistul va cânta doar muzică duhovnicească.

”Aleg să pun stop pentru Dumnezeu. Consider că am ajuns la un punct în care e nevoie să fac și eu pentru el. Dacă Dumnezeu m-a luat de jos și m-a făcut forță, nu e normal ca eu să-i fac pe plac, să-i aduc jertfă?! Am 2,5 milioane de persoane care-mi urmăresc activitatea pe YouTube și o să mă străduiesc să conving măcar 10 persoane să-l urmeze pe Dumnezeu.

Am ales să pun stop și pe 7 ianuarie 2021 voi lansa ultimul meu proiect muzical. Până atunci mai am de lansat 5 proiecte muzicare, dar vor fi 5 proiecte de rang înalt. Voi cânta muzică duhovnicească și voi transmite mesaje pentru a aduce cât mai multe suflete către Dumnezeu. Am ales să pun stop acum ca să nu fie prea târziu…”, a declarat Dani Mocanu.