Avere de 10 miliarde dolari pentru românca măritată cu dealerul de arme din India! Anca are 31 de ani şi este din Galaţi

Gălăţeanca Anca Neacşu (Verma) este căsătorită cu al nouălea cel mai bogat miliardar din India.

   

Soţul româncei Anca Neacşu (căsătorită Verma) a ajuns pe locul 9 în topul celor mai bogaţi oameni din India. Presa asiatică susţine că Abhishek Verma, fost dealer de arme cunoscut sub numele de ”Lord of War”, a atins borna de 10 miliarde dolari, intrând în cercul select de miliardari ai Indiei alături de Lakshmi Niwas Mittal (Preşedintele Mittal Steel – 16,5 miliarde dolari) sau Mukesh Ambani (telecomunicaţii – 38 miliarde dolari).


Verma a intrat prima oară în topul Forbes în 1997, la doar 28 de ani, atunci când a devenit cel mai tânăr miliardar al Indiei. La acea vreme avea doar 28 de ani. În 2011, acesta a ieşit din industria armelor, iar în urmă cu 2 ani a fost cercetat într-un dosar de corupţie şi chiar a stat o vreme la închisoare. În acest timp, românca Anca a administrat afacerile soţului ei.


În prezent, indianul investeşte masiv într-o afacere de care se ocupă Anca. Cei doi au achiziţionat un brand internaţional de băuturi răcoritoare, pe care l-au transformat într-un concern care include proiecte de milioane de euro privind produse alimentare, ţigări, construcţia unui aeroport şi a unui resort de lux în Maldive.

Anca Neacşu este născută în Galaţi şi a fost Miss Universe România. Are 31 de ani şi s-a căsătorit cu Abhshek Verma în 2006.