Aveau deja trei baieti, insa isi doreau si o fata, asa ca sotia a ramas din nou insarcinata. A crezut ca stie totul despre o sarcina, dar a intrat in panica pentru ca burta ii crestea intr-una. Ce a adus pe lume

Cei doi parinti spun ca acesta este un adevarat miracol.

   

Chloe si Rohan Dunstan simteau ca familia lor nu e completa, desi aveau deja trei baieti. Daca ar fi avut si o fetita, totul ar fi fost perfect, credeau ei.

Chloe a ramas insarcinata din nou, insa burta ii crestea mai repede decat era obisnuita. Era la a patra sarcina, deja era o mama “de cariera”, oare ce putea fi diferit de aceasta data? In plus, hormonii ei erau la niveluri neobisnuite si cele mai ciudate pofte alimentare se iveau din senin.

Cei doi parinti au pus siguri ca vor avea si o fetita, din moment ce sarcina evolua diferit, insa o ecografie avea sa le schimbe radical viata.

“Vad un bebelus aici… si inca unul aici… si uite-l si pe al treilea”, le-a indicat tehnicianul. In cateva secunde, de la o familie cu trei copii, devenisera o familie cu sase copii.

Din pacate, ecografia a relevat si un lucru grav: in timp ce doi dintre copii erau sanatosi, un al treilea avea probleme de dezvoltare si punea in pericol toata sarcina. Sfatul medicilor era sa il avorteze pe acesta.

Parintii, crestini practicanti, nu au acceptat si mama a ales sa ii nasca pe toti prematur, pentru a-i da o sansa la ingrijiri medicale fatului bolnav. Miracolul nu a intarziat sa apara: toti copiii s-au insanatosit. Printre cei trei se afla si fetita mult asteptata: