Au vazut intr-o masina din parcare o femeie batrana care nu misca deloc: “Doamna, sunteti bine?” Credeau ca e pe moarte, asa ca au spart geamurile masinii, pentru a o salva! “Nu pot sa cred asa ceva!”

Cazul de mai jos a avut loc in Hudson, un mic orasel din New York, Statele Unite.

   

Totul a inceput dupa ce mai multi barbati au observat un detaliu ciudat intr-o masina aflata in parcarea unui supermarket. In interior, pe locul din dreapta fata, era o batrana.
Ce li s-a parut suspect a fost faptul ca batrana purta o masca de oxigen si ca nu misca si nici nu reactiona la stimuli externi. Crezand ca e imobilizata si afectata de frig, oameni au chemat niste politisti aflati in apropiere.

Dupa o scurta examinare au decis sa sparga geamurile acelui autoturism, pentru a o salva. Cand in sfarsit au reusit sa deschida usa masinii, au avut un soc!

Femeia era de fapt un manechin in marime naturala, care reprezenta fidel imaginea unei femei varstnice. Ulterior proprietarul si-a facut aparitia, fiind uimit de cele intamplate.

In cele din urma misterul a fost deslusit: manechinul urma sa fie folosit la o demonstratie de acordare a primului ajutor.