Au operat un barbat care urina tot timpul si au descoperit acest ou in el! „Crestea intr-una!” Ce au gasit in interiorul globului

Pacientul suferea de 20 de ani de incontinenta urinara.

   

Misterul problemelor sale de sanatate a fost elucidat dupa o tomografie computerizata, care a aratat ca o formatiune uriasa apasa pe vezica biliara a pacientului. Parea o operatie de rutina, insa ce a urmat a intrat in istoria publicatiilor medicale.
Conform doctorului care a efectuat operatia, formatiunea descoperita avea 10 x 9.5 x 7.5 centimetri si cantarea 220 de grame. Plutea libera in cavitatea abdominala a pacientului, avea suprafata neteda si consistenta cauciucului tare. In centru, se afla un nucleu dur, calcifiat.

„Probabil a inceput sa se formeze in tinerete, din bucati de grasime desprinse de pe organe. In timp, s-a calcifiat si a continuat sa creasca, ca o perla in interiorul unei scoici”, a povestit dr. Rachael Sussman de la Georgetown University Hospital.

Pentru pacient, efectele s-au vazut imediat dupa operatie. Problemele sale urinare au disparut si poate duce o viata normala. Iata cateva imagini cu formatiunea extirpata: