Au dus-o de urgenta la spital crezand ca are o tumoare dupa ce au vazut ca se umfla si nu mai poate manca. Insa, medicii au facut o descoperire in burta micutei! Ce zacea in abdomenul ei

Nisha din India a fost dusa de ctre parintii ei la un spital privat dupa ce au constatat ca fetitei i se umfla stomacul din ce in ce mai tare.

   

Micuta ajunsese sa nu mai poata manca si nu mai putea nici macar sa bea apa. Medicii au fost uimiti cand au descoperit ca in stomacul ei se afla o masa de oase, carne, si par care cantarea peste trei kilograme.
Parazitul se hranea din resursele lui Nisha printr-un cordon omblical care ii extragea toti nutrientii din sangele copilei. Ea a fost diagnosticata in cele din urma cu “foetus in fetu”, o boala rara cu care doar 200 de oameni au fost diagnosticati pana acum.


Descoperirea socanta a fost facuta dupa ce parintii micutei au dus-o la spital crezand ca are o tumoare la stomac. Ei au dezvaluit ca micuta in varsta de un an si cateva luni plangea de cateva saptamani si nu mai manca si nu mai bea nimic.

La inceput, medicii credeau ca are un chist urias, dupa care au facut descoperirea socanta in stomacul ei.