Au avut o nunta perfecta si erau in culmea fericirii ca totul a iesit bine. A doua zi dimineata, cand barbatul s-a trezit si s-a uitat la sotia lui, a inceput sa planga si sa tipe! Ce a descoperit despre ea

La prima vedere cei doi tineri din imaginea alaturata par un cuplu normal. Au avut parte insa de o tragedie care le-a curmat fericirea.

   

Krzysztof Michalowski si Mariola Orzechowska au avut o nunta de vis, eveniment care a incununat o relatie ideala. Cei doi se iubeau foarte mult, si au devenit si mai legati atunci cand in viata lor a aparut si un bebelus.
Insa la doar cateva ore dupa nunta un eveniment tragic s-a intamplat. A doua zi barbatul s-a trezit si a iesit in liniste din camera, vazand ca sotia lui inca doarme.

A alaptat copilul, a mai ordonat niste lucruri, dupa care s-a reintors in dormitor. S-a pus langa Mariola si a incercat sa o trezeasca, insa si-a dat seama cu groaza ca aceasta nu respira. Din pacate era prea tarziu, femeia murise in somn.

Autoritatile cerceteaza acum conditiile in care s-a produs decesul. Din primele informatii, tanara suferise o criza de epilepsie in timp ce dormea.

Sotul este distrus si nu reuseste sa isi revina din soc.