Atentie, romani. Cea mai noua inselatorie: ce le face acest barbat oamenilor pe strada

O noua metoda de inselatorie a fost semnalata in Romania. O femeie din Bucuresti a postat un mesaj pe o retea de socializare, in care le explica oamenilor ce a patit in Sectorul 4. Mai mult, ea a publicat si doua fotografii cu asa zisul escroc.

   

O intamplare din Bucuresti a fost semnalata pe un grup de Facebook numit “Cartierul & Parcul Tineretului”. Potrivit unei femei, a aparut un nou tip de insealatorie. Un barbat de aproximativ de 50 de ani a abordat-o si s-a dat drept libanez. Acesta a rugat-o sa ii arate o bancnota romaneasca pe motiv ca nu stie cum arata banii nostri.

Femeia si-a dat seama ca ar putea fi victima unui posibil escroc si a plecat mai departe. In urma sa, barbatul a abordat o doamna mai in varsta, iar femeia a avertizat-o sa nu scoata banii. In acel moment, barbatul care s-a dat drept libanez s-a facut nevazut.


“Dragi vecini, doresc sa semnalez un caz trait acum 2 zile: in fata la Mega Image Tineretului, un individ in jur de 50 de ani, m-a oprit sa ma roage intr-o engleza stricata sa ii spun unde este Piata Unirii, ca este libanez si vrea sa schimbe niste bani. Mi-a aratat o bacnota rosie si m-a rugat sa ii arat si eu o bacnota romaneasca, ca nu stie cum arata banii de la noi. I-am spus ca nu am si am plecat, pentru ca mi-am amintit de o metoda practicata acum cativa ani- le arati banii si iti smulg portofelul sau bacnota si dispar. Dupa cateva minute m-am uitat in spate si am vazut ca abordat o alta doamna, mai in varsta. Am strigat sa nu ii dea banii, ca acelasi lucru a incercat si cu mine, iar individul a disparut in gang. D-na mi-a multumit, ca era singurii sai bani, o bacnota de 50 de lei. Am apucat sa il fotografiez pentru a avertiza si pe altii. Atentie mare ca ni s-au intors „valorile”, a scris Magdalena Sibinescu pe Facebook.