Atac din Parlamentul European la Gabriela Firea. ”Nu este decât un Liviu Dragnea cu fustă și, evident, fără mustață”

Decizia Primăriei Capitalei de a nu aproba mitingul românilor din Diaspora are efecte și în Parlamentul european de la Bruxelles.

   

Astfel, fostul coleg de partid al Primarului General, Gabriela Firea, europarlamentarul Cătălin Ivan a lansat un atac la adresa edilului Capitalei.
Acesta spune că Firea dă dovadă de servilism față de Liviu Dragnea.

”Să crezi că poți anula o stare de spirit generală prin blocarea unui protest înseamnă să nu fii la locul tău în funcția pe care o ocupi. Încercarea Gabrielei Firea de a bloca orice gen de manifestare publică împotriva partidului din care face parte, în condițiile în care a urcat pe scenă la mitingul aceluiași partid, în aceeași piață, cu doar câteva săptămâni în urmă, nu înseamnă doar servilism și înțelegere precară a ceea ce înseamnă să servești interesul public din scaunul pe care temporar îl ocupi, ci un derapaj grav de la normele democratice.
Gabriela Firea nu este decât un Liviu Dragnea cu fustă și, evident, fără mustață.

Acest atac la adresa românilor din Diaspora nu este primul și probabil nici ultimul. Dragnea și Firea îi urăsc sincer pe românii plecați din țară dintr-un singur motiv. Aceștia nu le sunt captivi, nu poți fi controlați și manipulați și, prin urmare, nu-i votează. În loc să se întrebe de ce au ales acești oameni să părăsească țară, pentru că nu au făcut-o cu bucurie, sau în ce condiții muncesc prin lume, pe unde și-au făcut un rost, ei sunt preocupați să le verifice banii și să le blocheze cele mai elementare drepturi că cetățeni ai acestei țări: votul și libertatea de exprimare”, spune Ivan.