Astazi dorim sa transformam in vedete cele doua personaje, angajati ai Politiei Locale din Eforie Nord.

Astazi doresc sa transform in vedete cele doua personaje, angajati ai Politiei Locale din Eforie Nord. Cele doua personaje (cu multe kilograme in plus dupa cum se poate vedea) in jurul orelor 13-13.30 si-au facut aparitia la un local din Eforie Nord (nu am sa ii dau numele deoarece nu vreau sa ii fac reclama) unde si-au umplut fiecare care o tava cu tot felul de mancaruri, iar cand au ajuns la casa de marcat Surpriza – au intrebat de patron ce mai face-bla,bla si au trecut fara sa scoata din buzunar nici macar o letcaie.

   

Apoi s-au asezat precum vorba cantecului „La o masa mai retrasa…” unde au ingurgitat pe nerespirate toate bucatele de pe tava, dupa care (altfel vezi viata cu burdihanul plin) au inceput degajat sa linga ecranele telefoanelor (a se citi- au inceput sa interactioneze cu gadgeturile aflate la indemana) . Langa ei se aflau cativa angajati ai localului respectiv care fumau ca la ei acasa, in ciuda faptului ca este interzis fumatul in acea zona, ca doar de ce sa-i faci sunt pe mana cu acesti burtosi (gardieni publici).

Mi-am permis sa merg sa ii fotografiez in ipostaza in care se vad si apoi am plecat. Dupa ce am parasit acel local la circa 20-30 de metri ma agata cineva de bagaj, ma intorc oarecum surprins si -Surpriza- era ditai agentul de politie locala transpirat si gafaind ca dupa 100 de metri garduri care m-a intrebat de ce l-am pozat, cum de imi permit acest lucru? Mai apoi apare si pufosenia (colega lui) care nici nu poate scoate o vorba dupa efortul suprem depus. I-am raspuns frumos si civilizat ca o sa ii transform in vedete pentru ca nu si-au platit masa, in acel moment cei 2 neuroni din capul dansului au facut scurt-circuit, s-a inrosit la fata si pe un ton mai mult decat autoritar a afirmat ca au achitat tot ce au consumat si acest lucru este inregistrat video.

I-am raspuns ca minte cu nerusinare intrucat eu am vazut toata scena de cand au intrat si pina s-au asezat la masa. A inceput sa ma ameninte ca daca ii pun pe retelele de socializare ma va gasi si imi va aplica o amenda de am sa vorbesc singur, zau domnule Turculet? (asa il cheama pe personaj) Pai ce facti dvs aici? Sunteti mana in mana cu patronii carora le asigurati paza localurilor de unde incasati cumva taxa de protectie?

Si asta in detrimentul cetatenilor care sunt platitori de taxe si impozite din care umflati un salar baban. Unde erati cu o noapte in urma cand a avut loc o bataie in plina strada, unde sunteti cand plaja este ocupata in mod ilicit de diferiti tipi mai tuciuri plini de tatuaje? Unde sunteti cand in toate locurile publice se desfasoara acte de comert ilicit, dealtfel nu numai voi trantorilor ar trebui sa fiti trasi la raspundere ci toate organele de ordine care nu isi fac treaba.

Parca suntem in Mexic sau in Cuba, oameni pe strada spun direct ca aici fiecare se descurca cum poate intrucat in sezonul estival Politia fie ea cea nationala sau cea locala nu intervin decat in cazuri extraordinar de grave. Pai domnilor parlamentari, deputati, prefecti, etc. in acest caz propun sa le fie suspendata activitatea organelor de lege in sezon estival daca si asa nu intervin si nu se baga la treaba! Au nu cumva voi autoritatile publice sunteti mana in mana cu acesti ciorditori din bani publici si mai incasati si voi un banut din toata mizeria asta?

Va rog sa distribuiti in mod masiv sa stie lumea ce se intampla in statiuni in sezon estival!