Asta le întrece pe toate! Victoraș Micula spală roțile de la Lamborghini cu cele mai scumpe șampanii

Victoraș Micula nu se potolește cu aroganțele. Fiul afaceristului Viorel Micula nu ratează ocazia de a face o năzbâtie care, inevitabil, devine virală pe internet. Tânărul s-a filmat în timp ce spăla roțile mașinii sale de aproximativ 250.000 de euro cu două tipuri de șampanii.

   

Moștenitorultr „Frutti Fresh” a vrut să vadă care dintre două cele mai scumpe şampanii curăţă mai bine roţile de la maşina sa, un Lamborghini, şi a făcut un test în direct. Pe o jumătate de roată a turnat o şampanie, iar pe cealaltă jumătate, o altă şampanie. La sfârşit, şi-a scos din buzunar masca de faţă şi a început să şteargă roata.

„Am avut o curiozitate, care dintre cele două şampanii (Moet Chandon şi Cristal) spală mai bine roţile de la Lamboghini Să vedem care dintre ele spală mai bine. Bună şi masca de gură la ceva„, a scris Victoraş Micula pe contul său de TikTok.


Victoraş Micula, urmărit penal
Victor Micula a fost pus sub urmărire penală de procurorii Parchetului Bihor, alături de patru poliţişti din Oradea. Este acuzat că ar fi participat îmbrăcat în poliţist, cu cagulă pe faţă, la percheziţionarea unui rival pe care l-a denunţat.

De asemenea, Micula Jr. ar fi accesata ilegal bazele de date ale Ministerului de Interne pentru a afla informaţii despre şoferul unei maşini cu care se şicanase în trafic. Cu ajutorul unei poliţiste care i-a făcut instructajul, Victoraş Micula ar fi căutat informaţii şi despre cântăreaţa de muzică populară Vlăduţa Lupău, dar și despre Codin Maticiuc.