Asa convingi o femeie matura sa faca amor cu un barbat tanar

Majoritatea barbatilor au fantezii cu femei mai in varsta decat ei de la cele mai fragede varste.

Sexul cu o femeie mai in varsta, pentru barbati, mai ales daca este vorba despre o femeie maritata, este privit precum obtinerea unui trofeu ravnit de multi. Iar acest lucru se datoreaza in primul rand faptului ca difernta de varsta intre partenerii sexuali ii face pe barbati sa fie mai increzatori in ei insisi si totodata, datorita faptului ca isi implinesc o fantezie, sa aiba performante sexuale la pat peste asteptarile lor.

Motivul pentru care barbatii doresc sa faca sex cu o femeie mai in varsta decat ei, de preferat mai mare cu cel putin 6-10 ani, este unul singur: organismul lor este in stare sa citeasca feromonii emanati de acest tip de femeie si in acest caz i se face pofta, efectiv, de corpul ei.

Mai ales ca femeile care sunt mai in varsta sunt considerate de subconstientul barbatului drept mai potrivite pentru a deveni mame, fata de cele tinere, neexperimentate. Totodata, barbatii sunt aproape convinsi ca femeile mai in varsta decat ei nu cauta relatii de lunga durata ci doar partide fierbinti de sex nebun.

Insa, pentru a convinge o femeie mai in varsta sa faca sex cu un barbat mai tanar, este nevoie de ceva experienta. Mai ales ca aceste femei se impart in doua categorii: cele casatorite si cele necasatorite. Asa ca, iata care sunt pasii pentru a convinge o femeie mai in varsta sa faca sex cu tine.

Daca e casatorita

In acest caz, pesii pe care un barbat trebuie sa-i parcurga sunt destul de complicati.

1. Barbatul care doreste sa faca sex cu o femeie mai in varsta dar casatorita trebuie in primul rand sa-i dea impresia acesteia ca se aseamana foarte mult cu sotul ei, pe vremea cand era tanar, la caracter. Astfel, trebuie sa o faca sa rada, sa se uite la ea pe ascuns in public dar sa se asigure ca ea observa acest lucru si sa-i dea semne ca o pofteste cu glume indraznete atunci cand prinde momentul in care sunt doar ei doi impreuna.

Pagini: 1 2