Așa arată cea mai sexy femeie din lume când nu știe că e urmărită. O recunoști?

Este una dintre cele mai sexy femei din lume, care s-a făcut remarcată datorită vocii și corpului său de invidiat. Femeia a fost surprinsă neștiind că este urmărită, iar apariția sa a fost de-a dreptul incendiară.

Așa arată cea mai sexy femeie din lume când nu știe că e urmărită
Este vorba despre nimeni alta decât Jennifer Lopez, una dintre cele mai apreciate artiste din lume, dar și una dintre vedetele cele mai râvnite de persoanele de sex masculin din cauza formei sale de invidiat. Artista de la Hollywood a fost suprinsă într-o pereche de colanți care a lăsat să se vadă mare parte din posteriorul său.

Imaginile au ajuns virale pe Twitter. Iubita lui Alex Rodriguez are o formă fizică de invidiat. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în timp ce ieșeau de la sala de sport unde au mers împreună, însă cea care a atras toate privirile a fost Jennifer Lopez. Vedeta de la Hollywood a optat pentru un echipament transparent prin care i se vedea posteriorul.

,,La 52 de ani, Jennifer Lopez știe încă cum să îi stârnească pe paparazzi”, ,,J. Lo încă arată apetisant”, au fost doar câteva dintre comentariile pe care internauții le-au lăsat pe Twitter.