Asa arata cancerul: o tanara le-a dezvaluit tuturor prin ce transformari a trecut din cauza bolii

Cheyann Shaw are 23 de ani si o mare pasiune pentru sport. Timp de 3 ani, tanara si-a antrenat corpul pentru a avea o forma fizica de invidiat. Prin intermediul contului de Instagram, Cheyann le-a oferit prietenilor detalii despre evolutia sa, insa toate aceste lucruri s-au schimbat atunci cand a fost diagnosticata cu cancer.

   

Cheyann se lupta cu o forma agresiva de cancer ovarian in stadiul 4, scrie NewYork Post. Din pacate, acest tip de maladie se dezvolta incet si, in majoritatea cazurilor, este rezistenta la sedintele de chimioterapie.

Boala si tratamentul si-au pus amprenta pe trupul lui Cheyann. Tanara a ajuns sa cantareasca doar 46 de kilograme, si-a pierdut ovarele, splina, apendicele si o parte din colon in incercarea de a se vindeca de cancer. Evolutia bolii si transformarile prin care a trecut au fost imortalizate de Cheyann prin intermediul fotografiilor. Toate imaginile sunt publicate pe contul sau de Instagram, iar cei care ii urmaresc activitatea pot vedea cum arata cancerul si ce impact are asupra celui are sufera de aceasta boala.

“Am decis sa documentez totul imediat dupa ce am fost diagnosticata. Mi-am dorit ca toti sa vada ce poate face cancerul corpului uman”, a declarat Cheyann Shaw pentru Washington Post.

Shaw isi doreste ca oamenii sa afle cat mai multe despre cancerul ovarian.

“Le arat totul celor care vor sa afle mai multe despre cancerul numit <>”, a mai adaugat tanara.