Arnold Schwarzenegger: cât de bine arată Katherine, fiica lui cea mare

Toată lumea îl cunoaște pe Arnold Schwarzenegger (70 de ani), dar puțini o știu pe fiica cea mare a celebrului actor cu jurnalista Maria Shriver (62 de ani). Katherine Schwarzenegger s-a transformat într-o femeie superbă. La 28 de ani, Katherine se laudă cu o carieră strălucită în publicistică și cu faptul că se iubește cu un star de la Hollywood.

   

Și cum așchia nu sare departe de trunchi, Katherine a moștenit pasiunea pentru scris a mamei ei și este o scriitoare de succes. Aceasta a publicat două cărți despre dezvoltare personală, care au ajuns în scurt timp bestsellere.
Katherine a decis să urmeze și o carieră în modeling, iar ofertele n-au întârziat să apară, date fiind calitățile fizice ale lui Katherine. Tânăra seamănă leit cu mama sa, ochii ei verzi fermecând deja mulți bărbați.

S-a hotărât și asupra actoriei, fiica „Terminatorului” bazându-se pe relațiile pe care celebrul ei tată le are în lumea filmului, dar și pe cele ale noului ei iubit.

Și asta pentru că superba brunetă a început de curând o relație cu actorul Chris Pratt, de 39 de ani, proaspăt divorțat de actrița Anna Faris. Cei doi au fost văzuți tot mai des împreună, relația lor fiind deja acceptată de părinții tinerei.