Arată de 60 de ani, dar este foarte tânără. Câţi ani are, de fapt, femeia din imagine

Cazul femeii din clipul de mai jos a ajuns viral pe internet. Motivul? Tânără care arată ca o bunicuţă suferă de o boală care o îmbătrâneşte prematur. Câţi ani are, de fapt, aceasta?!

   

Challi Muguira îmbătrâneşte de două ori mai repede decât orice alt om. Acum are 30 de ani, dar arată mai ceva ca la 60, boala acesteia find caracterizată prin îmbătrânire accelerată şi prematură, creştere foarte mică în înălţime şi căderea sistematică a părului.

“Eu am o formă moderată a acestei boli, dar încă de foarte mică mi s-a spus că va fi un miracol dacă voi ajunge să trăiesc până la 30 de ani. La început doctorii au crezut că am o gaură în inimă. În copilărie a fost foarte greu, pentru că e crunt să ai 15 ani şi lumea să creadă că ai 30. Am fost mereu jignită de colegii de şcoală şi asta nu este uşor de suportat de un copi”, a povestit Challi, conform Daily Mail.


“Nimeni nu ştie cât de mult mai am de trăit, dar cu siguranţă va fi un moment când viaţa mea va fi scurtată. Ştiu asta şi mi-a luat foarte mult timp să ajung să conştientizez asta, dar acum că am pe cineva care mă iubeşte este mai uşor să trăiesc cu asta”, a încheiat tânăra.