Antonia dă lecții de comportament femeilor. “Asta e tot ce știți? Păreți disperate”

Antonia este revoltată de fetele disperate să primească atenție și ajung să se “vândă” bărbaților. Cântăreața le-a ținut o lecție urmăritorilor ei despre “ce înseamnă să fii o femeie sexy”. Artista este de părere că prin goliciune și vulgaritate nu reușești să atragi un bărbat sau, dacă o faci, reușești să-l atragi doar fizic, nu și mental.

   

“Fetele din ziua de azi cred că tot ce trebuie să facă pentru a fi sexy este să arate fierbinte pentru bărbați. Ăsta e singurul lucru pe care îl au ]n cap: “Sper sa îmi observe fundul”, “Oare se uita la mine?”. Asta e tot ce știți? Să înțeleg că acum să fii sexy ține doar de felul în care arăți.(…) să fii sexy face parte din magia femeilor, așa că folosiți-o când trebuie, nu tânjiţi după atenție mereu când e un bărbat pe lângă voi. Păreți disperate.”, a fost mesajul Antoniei, pe un site de socializare.

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi. Ea a reușit să aibă o viață de succes atât pe plan profesional, cât și familial. Vedeta are 3 copii frumoși, dintre care doi băieți cu artistul Alex Velea.