Andreea Tonciu, pozata pe plajele din Turcia, dupa ce s-a spus ca e insarcinata. Fosta asistenta TV nu si-a asuns burtica

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, au părăsit România, ieri, la scurt timp după ce au apărut zvonuri potrivit cărora vedeta ar fi gravidă din nou. Cei doi soți nu au plecat singuri, ci au luat-o și pe mica lor prințesă peste hotare, dar și câțiva prieteni. Ajunsă în Turcia, fosta asistentă TV a împărtășit cu fanii un moment din vacanța exotică, iar toți au fost cu ochii pe burtica ei, pe care nu a ascuns-o.

   

Andreea Tonciu s-a fotografiat într-un local aflat pe superbele plaje din Turcia
Andreea Tonciu s-a lăsat pozată alături de frumoasa ei familie și prietenii care i-au însoțit în vacanță în Antalya. Deși au fost multe voci care au spus că este însărcinată cu al doilea copil al cuplului, ea nu s-a ferit să își ascundă burtica în cea mai recentă imagine pe care a urcat-o pe o rețea de socializare.

“Happy family (n.r.: Familie fericită)!❤️❤️” este mesajul scris de focoasa brunetă pe pagina ei de Facebook.

Dacă la penultima fotografie postată de Andreea Tonciu au fost mulți care i-au zis că “mai bine un bebeluș”, de data aceasta nimeni nu a făcut nicio afirmație în acest sens – cel puțin nu până la momentul redactării acestui articol.

“Vacanță superbă! Vă pup!”, “Concediu placut!!”, “Te pup, Robert, vacanta plăcută ❤” sunt trei dintre mesajele strânse de postarea vedetei.